«Повний сюр». Нардеп від «Слуги народу» назвала ОАСК «вовчим лігвом» і закликала покінчити з ним
ОАСК

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук підтримала ініціативу президента Володимира Зеленського ліквідувати Окружний адмінсуд Києва. Про це вона написала у Facebook.

«Звісно, я повністю підтримую президента Зеленського у його ініціативі ліквідувати ОАСК. Бо все це стало таким одіозним, що перетворилось на сюр: якісь судді, плівки, хабарі, підозри, виклики до НАБУ, ухилення фігурантів від цих викликів. І тут ще брат із СЗР. Це повний сюр, і таке толерувати не можна. Має бути хтось або щось, що покладе край цьому неподобству» — написала політик.

Вона вважає, що «деякі судді згадують про закон тільки коли отримують підозри та виклики до НАБУ». А решту часу замість правосуддя вони, мовляв, займаються політичним бізнесом і формують організовані злочинні угрупування, «які протиставляють себе державі».

Слова «президент» і «держава» Верещук пише з великої.

Але є межа, коли хтось має твердо сказати: все, досить, закінчуємо з цим. І якщо покінчити з вовчим лігвом можна лише через Закон про ліквідацію ОАСК, значить, хай так і буде

Сьогодні оприлюднили перший і другий тексти внесених президентом законопроєктів щодо ліквідації одіозного Окружного адмінсуду Києва.

Chas News повідомляв, що НАБУ затримало брата голови ОАСК Вовка під час отримання хабаря у $100 тис.

Зеленський просить Раду ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва