Проросійські лобісти у Європі починають підіймати голову — Подоляк
ОП

Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента, заявив на інформаційному полі починають активно діяти російські лобісти.

«Ще вчора на інформаційному порядку денному було виключно нафтове ембарго та російські воєнні злочини. Сьогодні певними політичними вустами нам пропонують нову адженду: припинення вогню, заморожений конфлікт та здача частини територій заради миру», — написав Подоляк у Telegram.

Він наголосив, що Україна не братиме участі в таких обговореннях, адже не торгує своїми громадянами, територіями і суверенітетом.

«Українське суспільство заплатило страшну ціну й не дозволить нікому зробити навіть крок у цьому напрямку – жодній владі та жодній країні», — підкреслив радник Єрмака.

Він додав, що Україна категорично проти заморожування конфлікту, а найкоротшим шляхом до закінчення війни є зброя, санкції та фінансова допомога.

Тим часом міністр Кулеба заявив, що стратегія умиротворення володимира путіна шляхом поступок зазнала провалу та більше не може повторитися.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія використала 60% своєї високоточної зброї у війні з Україною — розвідка