«Просто потрібно працювати в режимі «24/7»». Чергова серія простих рішень від керманича держави

Володимир Зеленський звернувся до «Слуг народу» з побажанням, щоб члени владної партії нарешті перестали міняти прізвища на кабінетних табличках, а почали вже нарешті будувати «ефективну, комфортну, сучасну й адекватну державу».

 

Хіба ми вже не хочемо змінити країну? Ні? Не просто поміняти прізвища на кабінетних табличках, а отримати нарешті...

Posted by Володимир Зеленський on Saturday, September 19, 2020

Для цього, на думку Володимира Зеленського потрібно обнулити старі «сірі еліти» на місцях, подолати опір затятих корупціонерів на місцях, які спресовані в міцні клани та регіональні мафії та брати відповідальність за себе та свої команди.

Президент вважає, що у України ще є можливість перезавантажити традиційні соціальні відносини, в яких «корумпованій меншості закон не писаний». Для цього, на думку Зеленського потрібно, щоб у «Слуг народу» «блищали очі» і щоб вони мали мужність признавати власні помилки та виправляли їх.

«Прямо й жорстко хочу сказати всім своїм. Закінчуйте відмовлятися від відповідальності. Закінчуйте стелити собі соломку на випадок чогось непередбаченого. Закінчуйте готувати собі виправдання на майбутнє. У вас достатньо часу, щоб довести свою ефективність. Просто потрібно працювати в режимі «24/7» і постійно доводити людям свою корисність», — зазначає у зверненні голова держави.

Сьогоднішнє звернення — не перше, в якому Зеленський критикує однопартійців. Нагадаємо, 31 серпня, на з'їзді «Слуги народу» президент назвав частину депутатів своєї партії «бактеріями на тілі здорового організму Верховної Ради».