Путін не дає згоди на евакуацію українських військових з «Азовсталі» — Міноборони
Азов

Військово-політичне керівництво України зустрілося з рідними заблокованих на «Азовсталі» військових та розповіло про плани їх порятунку.

Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За словами чиновниці, близьким українських захисників відверто розповіли про кроки влади, які не можна розкривати публічно.

«Ті пропозиції, які дуже часто в суспільстві лунають — насправді все це вже було зроблено. Просто Путін не дає згоди на те, щоби ми змогли звільнити наших оборонців «Азовсталі»», — підкреслила Ганна Маляр.

Вона зазначила, що на зустрічі з рідними військових були віцепрем'єр Ірина Верещук, міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, заступниця голови МВС Катерина Павліченко, командувач Нацгвардії Юрій Лебідь і представники прикордонників. 

Маляр зазначає, що над звільненням українських бійців з Маріуполя працюють лідери практично всіх провідних держав та міжнародних організацій. Однак згоди від росії все ще немає.

Сьогодні дружини військових з «Азовсталі» дали пресконференцію, на якій розповіли про настрої серед бійців у Маріуполі та їхнє важке становище.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Захисники «Азовсталі» у перервах між боями грають в шахи та читають книги (фото)