Путін заявив, що тепер не проти продовжити «стамбульські переговори про мир» з Україною

Російський диктатор путін заявив, що росія тепер хоче повернутись до так званих «стамбульських домовленостей» щодо миру між рф та Україною.

Про це він заявив під час саміту Шанхайської організації співробітництва, пише «РИА Новости».

«Ці домовленості парафовані керівником української переговорної делегації, а отже, судячи з усього, цілком влаштовували Україну, ці домовленості — стамбульські домовленості — залишаються на столі і можуть бути покладені в основу продовження цих переговорів», — сказав він.

Путін знову заявив, що росія нібито ніколи не відмовлялась від мирних переговорів і зараз готова їх продовжити. А не хоче їх проводити саме Київ.

«Відмовилася від переговорів саме Україна, причому зробила це публічно за прямою вказівкою з Лондона, а отже, в цьому немає жодних сумнівів, і з Вашингтона, про що українські офіційні особи говорять прямо та відкрито», — заявив президент рф.

Нагадаємо, раніше глава кремля заявляв, що готовий до мирних переговорів, але для цього Сили оборони України «мають бути повністю виведені» з територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у межах адміністративних кордонів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Путін і Кім Чен Ин підписали договорів про стратегічне партнерство: що відомо