Переговори Ердогана та Путіна: про що набрехав російський диктатор
Фото: Sky News

26 квітня президент Туреччини Реджеп Ердоган після розмови з Володимиром Зеленським зателефонував володимиру путіну.

В адміністрації турецького лідера розповіли, що він наголосив на необхідності збереження «позитивного настрою на мир між Україною та рф що намітилося під час переговорів у Стамбулі»

Він знову запропонував організувати зустрів Зеленського та путіна, а також наголосив російському президенту на важливості припинення вогню, дієвості гуманітарних коридорів та проведення безпечної евакуації із зони бойових дій.

У пресрелізі, який опубліковав кремль за результатами переговорів, говориться, що Ердоган підняв питання «щодо ситуації у Маріуполі». На що путін заявив, що у місті не ведуться бойові дії.

Також путін заявив, що «київська влада має взяти на себе політичну відповідальність і, керуючись гуманітарними міркування» наказати здатися у полон захисникам міста, які тримають оборону на «Азовсталі».

Нагадаємо, 21 квітня путін під час народи з міністром оборони рф сергієм шоугу наказав припинити штурм «Азовсталі». Але попри це по території заводу кожного дня продовжують наносити артилерійські та ракетні удари.

Зранку 26 квітня після чергового бомбардування над заводом помітили чорний дим.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Під Маріуполем супутник зафіксував ще одне масове поховання — «Схеми» (фото)