Радники бояться казати путіну правду про втрати військ та вплив санкцій — CNN

Найближче оточення постійно дезінформує Володимира путіна, оскільки боїться казати йому правду про великі втрати російських військ в Україні та негативний вплив санкцій на економіку країни. Про це повідомляє CNN з посиланням на неназваного представника уряду США.

«Ми вважаємо, що путіна дезінформують його радники про те, наскільки погано діють російські збройні сили та як російська економіка страждає від санкцій, оскільки дуже бояться сказати йому правду», — розповів чиновник, пояснивши, що така оцінка заснована на даних американської розвідки.

Прикладом такої дезінформації він назвав залучення до вторгнення строковиків. За словами представника Білого дому, путін не знав, що його збройні сили «використовують та втрачають призовників в Україні, що свідчить про явне порушення надходження точної інформації президенту росії.

У США вважають, путін врешті зрозумів, що йому бреше вище військове командування, і зараз між президентом рф і міноборони існує постійна напруженість.

Президент росії володимир путін боїться, що на нього вчинять замах і тому вдається до небачених засобів захисту. Проте у кремлі поки немає кому скидати лідера.

Раніше російський опозиціонер, колишній полковник ФСБ Геннадій Гудков розповів Chas News, що путін боїться замаху і тому вдається до небачених засобів захисту. Проте у кремлі поки немає кому скидати лідера.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Ірпені загинули 50 військових та 200-300 цивільних — мер