Путін серйозно побоюється за своє життя. Він розуміє, які лиходійства творить — Геннадій Гудков

Президент росії володимир путін боїться, що на нього вчинять замах і тому вдається до небачених засобів захисту. Проте у кремлі поки немає кому скидати лідера.

Про це Chas News заявив колишній полковник ФСБ Геннадій Гудков. 

«Те, що путін ховається, однозначно свідчить, що він серйозно побоюється за своє життя, бо розуміє, які лиходійства творить і скільки мільйонів людей бажають йому смерті. Підозрює всіх поспіль!», - прокоментував Гудков дивну конструкцію, за якою виступав Путін під час концерту-мітингу до дня окупації Криму 18 березня.

«Напевно, ноу-хау Федеральної служби охорони. Щоб остаточно не «обнулили обнуленого»», - сказав Гудков, натякаючи на конституційну реформу, яку провів путін і яка дозволяє йому лишатися при владі фактично до смерті.

Разом з тим, вважає екс-співробітник ФСБ, поки немає розколу ні в елітах росії стосовно путіна, ні в самому населенні. Від початку війни пройшло замало часу, втрати не є критичними для росії, а її армія зберігає наступальний потенціал.

Нагадаємо, що колишній командувач військами США в Європі Бен Ходжес прогнозує, що через тиждень російські сили досягнуть кульмінаційного пункту у військових діях протягом наступних семи днів. Після того вони не зможуть продовжувати наступальні операції.

Отруєння або раптова хвороба. Розвідка заявляє, що частина російських еліт хоче усунути путіна