Ракетний удар по Грозі: кількість загиблих зросла до 53 осіб

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по селі Гроза офіційно збільшилася до 53 осіб. Про це повідомив на брифінгу начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, пише Суспільне.

«Ми ідентифікували станом на зараз 53 людини, які загинули. Тому можна заявити, що на сьогодні у нас збільшилася кількість загиблих. А враховуючи ще неідентифіковані частини тіла та заяви про безвісти зниклих — остаточна кількість може збільшитися», — сказав він і додав, що зниклими безвісти досі вважають п'ять осіб.

Для встановлення усіх жертв воєнного злочину криміналісти вже дослідили 135 решток тіл і провели 288 ДНК-досліджень.

Нагадаємо, 5 жовтня росіяни вдарили ракетою з комплексу «Іскандер» по магазину-кафе у селі Гроза на Харківщині. Там у той час проходили поминки після перепоховання місцевого жителя Андрія Козира, який загинув під Попасною у березні 2022 року. Внаслідок російського обстрілу загинули його родичі та половина односельчан, які ппроживали у Грозі останнім часом.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни вдарили ракетами по селищу на Харківщині — ОВА