Рф не може задовольнити свої потреби у боєприпасах для війни проти України — ЗМІ

Росія виробляє недостатню кількість боєприпасів, щоб задовольнити свої потреби у війні проти України.

Про це пише Reuters.

«Можливості Росії з виробництва боєприпасів усередині країни наразі є недостатніми для задоволення потреб війни проти України», — наводить видання слова неназваних західних чиновників.

При цьому вони додали, що санкції сильно б'ють по російському військово-промисловому комплексу. Це викликає серйозні затримки та збільшує витрати.

Також джерела зазначили, що неможливість доступу до західних компонентів підриває здатність росії виробляти нове озброєння та ремонтувати старе.

Які країни постачають рф зброю

Росія імпортує боєприпаси з Ірану та Північної Кореї. У такий спосіб вона намагається заповнити нестачу снарядів для війни проти України.

Зокрема, Південна Корея повідомляла про те, що КНДР поставила до росії близько півтора мільйона снарядів 152 мм калібру та 400 тисяч 122 мм калібру.

16 лютого повідомлялось, що для атак по Україні росіяни використали щонайменше 24 балістичні ракети виробництва Північної Кореї KN-23.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ракети КНДР, які росія запускає по Україні, мають сотні деталей з США та Європи