Російський герб на склянках та кричуща розкіш. Як виглядає «золотий» вагон Медведчука (фото, відео)
Слідство.Інфо

Журналісти «Слідства.Інфо» потрапили у вагон-ресторан, який підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук переховував на території свого палацу в Пущі-Водиці.

Завдяки активістам медійники змогли зсередини роздивитися розкішне майно нардепа від ОПЗЖ, яке той ховав від чужих очей. Самого Медведчука на території маєтку не було, але його місцеперебування з початку війни із Росією залишається загадкою.

золотий вагон Медведчука

Журналісти зазначають, що вагон нардепа є подарунком від його дружини Оксани Марченко. На території маєтку для нього навіть встановили рельси.

Сам вагон виготовили українські майсти, «запозичивши» ескізи у люксової марки Pullman. Всередині можна побачити багато позолоти, червоного оксамиту та інших дорогих речей і матеріалів.

Окремо журналісти відзначили склянки виробництва російського «Кубачінського комбінату» із зображеннями герба РФ. Також помітили люксову лампу за 100 тис. грн від бренду Bronze D’Art Français.

золотий вагон Медведчука

Кавоварка за понад 200 тис. грн, дороге шампанське, оздоблені оксамитом меблі та золотий самовар — це ще не все, що можна побачити у вагоні-ресторані проросійського політика.

золотий вагон Медведчука

Золоті елементи помітили навіть на унітазі, а вилки та ложки від бренду Cristofle Paris на кухні коштують від 3 до 9 тис. грн за штуку. 

золотий вагон Медведчука

Один із будівельників, які були залучені до створення цього вагона, припустив, що його виготовлення могло коштувати Оксані Марченко сотні тисяч доларів, але точної суми назвати не зміг. 

золотий вагон Медведчука

Примітно, що самі тільки залізні емблеми Compagnie Internationale des Wagons-Lits, встановлені на вагоні, на eBay коштують майже 2 млн грн. Але це можуть бути й підробки.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Дружина Медведчука Оксана Марченко втекла з України — ЗМІ (відео)