Росіяни розстріляли сімох полонених військових біля Бахмута — Офіс генпрокурора

24 лютого росіяни розстріляли сімох український полонених військових, повідомляє Офіс генерального прокурора. Водночас Deep State пише, що окупанти вбили дев'ятьох беззбройних бійців.

Черговий воєнний злочин росіян зафіксував безпілотник. Стався він під час штурму ворог наших позиції між селами Іванівське та Хромове біля Бахмута.

На записі з камери дрона видно, що представники зс рф спочатку наказують нашим захисникам вийти з окопу. Потім, зібравши всіх оборонців в одному місці та відійшовши на декілька метрів, окупанти їх розстріляли з автоматів.

https://t.me/DeepStateUA/18938

В Офісі генпрокурора повідомили, що зараз в Україні розслідуються 19 кримінальних проваджень за фактами вбивства 45 українських військовополонених.

Нагадаємо, це вже четвертий відомий факт вбивства окупантами українських військовополонених.  15 лютого вони вбили шістьох бійців на позиції «Зеніт» біля Авдіїївки, а 18 лютого — трьох полонених поблизу Работино на Запоріжжі та ще двох поблизу села Веселе Бахмутського району

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 лютого