Росіяни зранку обстріляли залізничний вокзал у Херсоні

Вранці 8 травня російській війська обстріляли у Херсоні залізничний вокзал і колії — вони пошкоджені, повідомили в «Укрзалізниці».

Рух поїзда №121/122 «Київ — Херсон — Київ» тимчасово обмежили до Миколаєва, а пасажирів до Херсона і зворотно везтимуть автобусами. Наразі всі 99 пасажирів у безпеці.

Голова Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін тим часом повідомляє про обстріл селища Білозерка. Там у власному будинку загинула жінка 1959 року народження, ще двоє людей — поранені.

У важкому стані до лікарні доставили 40-річного чоловіка. Він отримав вибухову травму, поранення обличчя та руки. Також госпіталізували 65-річну жінку. У неї контузія та вибухова травма. Стан жінки оцінюють як середньої тяжкості.

Нагадаємо, в ніч на 8 травня російські війська масовано атакували Україну ракетами й дронами. Ціллю стали об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни вдарили керованими авіабомбами по навчальних закладах на Херсонщині (фото)