Розробник гри World of Tanks заявив, що йде з російського та білоруського ринків. Але це не зовсім так

Компанія Wargaming, розробник ігор World of Tanks, World of Warplanes и World of Warships повідомила про припинення роботи на ринках росії та білорусі.

У своєму повідомленні у Facebook розробник пояснив, що насправді передає свій бізнес в цих країнах своїй дочірній структурі – компанії Lesta Studio. В заяві Wargaming підкреслюється, що компанія не отримає прибутку від свого рішення ні сьогодні, ні в майбутньому, більше того, вона очікує, що це рішення буде затратним для неї. Хоча у Wargaming заявляють, що Lesta Studio є незалежною структурою, насправді можна знайти інформацію про те, що зареєстрована на Кіпрі Wargaming Group LTD володіє 100% компанії Lesta.

«Протягом перехідного періоду всі продукти залишаться доступними в Росії та Білорусі та будуть управлятися новим власником/ Wargaming також розпочала процес закриття своєї студії в Мінську, Білорусь», — йдеться в заяві Wargaming.

Компанія відключила коментарі до свого допису у Facebook. Наразі допис має більше 1,3 тис. реакцій та більше 300 поширень.

Chas News розповідав раніше про інструмент MacPaw, який допомагав знайти ІТ-інструменти російського чи білоруського походження.

Через вимоги постачальників в росії здорожчають смартфони