СБУ показала, як російські військові грабували магазин на Сумщині (відео)
СБУ

Служба безпеки України опублікувала запис з відеокамер на Сумщині, які зафіксували пограбування магазину російськими окупантами.

Зараз область звільнена від загарбників, але «пам’ять» про них збереглася. На відео можна побачити, як росіяни виламали двері в крамницю та почали «демілітаризувати» його полиці.

«Крали все, що бачили: від батарейок до парфумів. Сумки для награбованого знайшли тут же, в крамниці», — пишуть в СБУ. 

 
Російська армія – збіговисько злодіїв, які крадуть в українців все, що бачать

Російська армія – збіговисько злодіїв, які крадуть в українців все, що бачать Один із таких випадків зафіксували камери спостереження на Сумщині. Завдяки нашим захисникам там уже немає окупантів, але «пам’ять» про них збереглася на відео. Спочатку рашисти «героїчно» виламали двері магазину, а потім почали «демілітаризувати» його полиці. Крали все, що бачили: від батарейок до парфумів. Сумки для награбованого знайшли тут же, в крамниці. І поки керівництво рф вигадує нісенітниці про «другу армію світу» та «аналогов нєт», усі розуміють, що насправді російські солдати мають тільки одне лице – вбивць і мародерів. Детальніше про подвиг «асвабадітєлєй полиць супермаркету» дивіться на відео ⬇️

Posted by Служба безпеки України on Tuesday, June 14, 2022

Випадки мародерства на окупованих росією територіях вже загальновідомі. Загарбники активно вивозять зерно та цінні історичні артефакти з українських музеїв.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Крадуть все, що бачать». Окупант вихваляється награбованими магнітиками з холодильника — СБУ