СБУ та ВМС ЗСУ вдарили по військовому аеродрому «Саки» в Криму (оновлено)

В ніч на 21 вересня Служба безпеки України та Військово-морські сили ЗСУ вдарили по аеродрому «Саки» в окупованому Криму.

Про це «Суспільному» повідомило джерело в СБУ.

За їхніми даними, на летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК «Панцир». Крім того, там розташована база підготовки операторів безпілотників Mojaher. Росіяни використовують ці дрони для координації власних повітряних атак, а також як бойові ударні БпЛА.

Удар серйозно пошкодив техніку окупантів. Українські безпілотники спочатку перенавантажили російську ППО. Потім запустили ракети «Нептун».

Російські телеграм-канали пишуть про щонайменше 30 загиблих військових рф.

Оновлено

Управління стратегічних комунікацій ЗСУ підтвердило, що 21 вересня Сили оборони завдали комбінованого удару по аеродрому окупантів біля міста Саки.

Нагадаємо, торік у серпні аеродром «Саки», де дислокувалися російські винищувачі та бомбардувальники, які робили нальоти на материкову Україну, вже потрапляв під удар. Тоді було підтверджено знищення дев'яти літаків на аеродромі. При цьому відповідальності за ці удари українська сторона не брала на себе.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вночі безпілотники атакували окупований Крим та три області рф (відео)