СБУ затримала пʼятьох російських агітаторів у кількох регіонах
СБУ

СБУ затримала пʼятьох проросійських агітаторів у різних регіонах, які виправдовували агресію рф та закликали до захоплення Києва.

У Києві викрили блогера, який публічно принижував гідність однієї з національних спільнот та заперечував збройну агресію рф проти України, повідомили в СБУ.

Чоловік проводив провокативні трансляції на території історико-меморіального заповідника «Бабин Яр», а потім публікував їх у соцмережах.

На Житомирщині активісти місцевого осередку фейкового народовладдя нав’язували людям кремлівські наративи про війну в Україні. Збройну агресію рф вони називали «громадянським конфліктом» у нашій державі.

На Запоріжжі дружину настоятеля місцевого храму УПЦ (МП) викрили на героїзації російських окупантів та виправданні їхніх злочинів у Маріуполі.

А в Черкасах вирок отримала місцева агітаторка, яка публічно закликала до насильницького захоплення державної влади та військового перевороту в Україні.

Раніше Служба безпеки повідомила про підозру ченцю УПЦ (МП), який організовував провокації у Києво-Печерській лаврі навесні 2023 року.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Служба безпеки викрила агентів фсб серед спецслужб України (відео)