Ще не вмерла! Україна перемогла Іспанію в Лізі націй
УНІАН

Збірна України в матчі Ліги націй перемогла команду Іспанії — 1:0. Переможний м’яч на 76-й хвилині забив київський динамівець Віктор Циганков. Він лише за 11 хвилин до того вийшов на заміну. Зазначимо, що в Іспанії місяць тому наші поступилися 0:4.

Матч відбувся в Києві на НСК «Олімпійський». В умовах карантину на трибуни стадіону, що вміщує 70 тисяч глядачів, допустили близько 15 тисяч вболівальників.

Україна  Іспанія  1:0 (Циганков 76)

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Забарний, Соболь, Сидорчук (Коваленко 60), Макаренко, Шапаренко, Ярмоленко, Яремчук, Зубков (Циганков 65).

Іспанія: де Хеа, Хесус Навас, Пау Торрес, Рамос, Регілон, Меріно (Себальос 46), Каналес (Ольмо 73), Родрі, Траоре, Родріго (Оярсабаль 58), Фаті (Торрес 58).

Нагадаємо, що збірна України перед грою зазнала численних втрат гравців через коронавірус та карантин (Пятов, Степаненко, Матвієнко, Мораєс, Лунін, Паньків), травми (Зінченко, Коноплянка, Кривцов, Болбат, Супряга, Буяльський) та дискваліфікацію (Малиновський).

В іншому матчі групи Німеччина зіграла внічию зі Швейцарією — 3:3. Після чотирьох турів в нашій групі дивізіону А таке становище: Іспанія — 7 очок, Німеччина, Україна — по 6, Швейцарія — 2.

Далі Україна зіграє в гостях з німцями (14 листопада) і швейцарцями (17-го). Перше місце в групі дозволяє поборотися за трофей Ліги націй, четверта команда вилітає до дивізіону В.

Кріштіану Роналду підхопив COVID-19. Ймовірно, він не зіграє за тиждень в Києві