Шпигуни допомагали окупантам гатити по ЗСУ під Гостомелем — Монастирський

У російських окупантів були таємні дані про розміщення оборонних укріплень та підрозділів ЗСУ під аеропортом ДП «Антонов» у Гостомелі. Їхні перші удари виявились на диво влучними.

Про це повідомив Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ, в ефірі національного телемарафону, спираючись на слова бійців ЗСУ, які 24 лютого першими зустріли окупантів на Київщині.

«Ми розуміємо, що це також проблема шпигунів, диверсантів, які також працювали на той час і сприяли тому, що у перші хвилини ворог мав певні успіхи», — сказав Монастирський.

За словами міністра, зрадників багато, особливо серед колишніх депутатів «ОПЗЖ», і найяскравіший цьому приклад – колаборанти на півдні України. Однак він запевнив: влада і правоохоронці зроблять все, щоб всі зрадники понесли покарання.

«Вони ніколи не будуть жити в спокої. Я вірю в наші розвідку  і спецслужби. І розумію, що при деокупації вони відійдуть разом з ворогом, але навіть там їхнє життя не буде спокійне», — наголосив міністр.

Нещодавно Євген Єнін, перший заступник глави МВС, заявляв, що Київ залишається головною ціллю російських військ та досі перебуває у небезпеці.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Командир «Мрії» розповів, хто відповідальний за втрату літаків у Гостомелі