Скандальні волонтерські бронежилети зняли з продажу в «Епіцентрі» — деталі

Компанія «Епіцентр» вилучить з продажу бронежилети «Група Венето» на тлі скандалу про можливу спробу чиновників продати понад тисячу «гуманітарних» бронежилетів, які мали передати на потреби оборони.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«У зв’язку з розповсюдженням інформації про можливу причетність ТОВ «Група Венето» до схеми розкрадання гуманітарної допомоги для українських військових, мережа «Епіцентр» знімає з продажу всю продукцію від цього постачальника, яка має ознаки товару військового призначення», — йдеться в заяві.

В «Епіцентрі» додають, що до закінчення розслідування «Епіцентр» припинить всі взаємовідносини з компанією-виробником бронежилетів. Зазначають, що договір на постачання товару уклали в квітні 2022 року, виробник надав всі документи.

«У середині квітня цього року «Епіцентр» підписав договір на постачання бронежилетів виробництва ТОВ «Група Венето». При цьому постачальник надав компанії всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості. Відповідно, ТОВ «Епіцентр К» правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджувальними документами», — додали у пресслужбі.

Водночас у компанії «Група Венето» повідомили, що розпочали внутрішнє розслідування.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Брата Царьова затримала СБУ: він готував вибухи на Дніпропетровщині