Вслід за Нілом Янгом. Співачка Джоні Мітчелл теж видалить свою музику зі Spotify, бо там поширюють дезінформацію про COVID-19
Getty Images

Канадська співачка Джоні Мітчелл оголосила, що видалить свою музику з платформи Spotify через подкаст Джо Рогана про коронвірус.

Про це повідомляє BBC.

«Я вирішила видалити всю свою музику зі Spotify. Безвідповідальні люди поширюють брехню, яка вартує іншим життя. Я солідарна з Нілом Янгом та світовою медичною спільнотою», — написала Джоні Мітчелл на своєму сайті.

26 січня музику Ніла Янга видалили з платформи Spotify, коли він почав критикувати подкасти Джо Рогана про COVID-19, який є одним з найпопулярніших у США.

«У них може бути або Роган, або Янг. Не обидва», — заявив музикант та закликав негайно видалити всю його музику із сервісу.

Раніше група вчених та медичних експертів написали відкритий лист у Spotify з проханням вжити заходів проти подкастів Джо Рогана. У них поширюється дезінформація щодо пандемії коронавірусу.

У одному з епізодів гість доктор Роберт Мелоун говорить про масову теорію змови і, що людей змусили повірити у коронавірус. Він стверджує, що лікарні отримують фінансові бонуси за людей, що перебувають на ШВЛ і вмирають від COVID-19. Зокрема, Мелоун каже, що лікарні реєструють смерті від COVID-19 навіть, якщо людина померла з іншої причини.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Американці п’ють ліки для коней і опиняються в лікарні. До чого тут Ілон Маск?