Спартак Суббота випустив відео, де намагається спростувати скандальне розслідування

Сьогодні, 10 травня, скандальний психолог Спартак Суббота опублікував відео зі спростуванням розслідування, яке свідчить, що він, ймовірно, брехав про деякі факти власної біографії.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

У відео Спартак Суббота нібито продемонстрував свої дипломи бакалавра та магістра та низку додаткових сертифікатів, які підтверджують його кваліфікацію. Субботу звинувачували у тому, що він називав себе кандидатом наук, ще до того як отримав таке звання. Але дату захисту роботи він так і не оприлюднив.

Також Суббота заявив, що не продовжував членство в деяких асоціаціях тим, що «не хотів платити гроші за членство».

Крім того, психолог відмовився коментувати «маячню» про співпрацю з ОПЗЖ. Він зазначив, що розслідувачі не надали жодних документальних підтверджень такого співробітництва.

Розслідування про Спартака Субботу

Нагадаємо, 11 квітня було опубліковане розслідування про Спартака Субботу. Воно свідчить, що терапевт, ймовірно, брехав про деякі факти власної біографії, аби підтримати свій імідж досвідченого фахівця-психотерапевта. Короткий виклад читайте в нашому матеріалі.

Також раніше Спартак Суббота заявив, що продовжить випускати шоу «Подкаст терапія», про закриття якого раніше заявляв його співведучий Євген Янович.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Видавництво «Віхола» припиняє співпрацю зі Спартаком Субботою