«Справа американців»: в ОП прокоментували звинувачення членкині Конгресу США до Єрмака

У Зеленського прокоментували заяви членкині Конгресу США Вікторії Спартц щодо необхідності «вирішити проблему» керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

В ОП заявляють, що глава держави не отримував жодних звернень від Спартц. Про це у коментарі «Суспільному» повідомив речник президента Сергій Никифоров.

«Це справа американської депутатки і американського президента. Дамо їм самим розібратися. Там звучать якісь звинувачення. Якщо Вікторія Спартц має докази своїх звинувачень, нехай оприлюднює їх. Поки, окрім звинувачень однієї із сотень цих депутатів, ми нічого не почули», — сказав Никифоров.

Раніше Спартц припустила, що Єрмак має «російські зв’язки» та звернулася з листом до Байдена про необхідність їх перевірити.

В українському МЗС розкритикували прохання конгресвумен розслідувати «зв'язки Єрмака з росією»Згодом членкиня Конгресу США опублікувала список претензій до глави ОП та заявила, що Зеленський «повинен вирішити проблему» Єрмака.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.