Справа проти Порошенка. У ДБР спростували інформацію про арешт активів «Прямого» і «5 каналу»
УНІАН

Державне бюро розслідувань (ДБР) спростувало інформацію партії «Європейська солідарність» про арешт активів «5 каналу» і телеканалу «Прямий» у справі про постачання вугілля з окупованого Донбасу, у якій фігурує Петро Порошенко

Спростування ДБР опублікувало 7 січня.

Напередодні Печерський районний суд Києва арештував майно Порошенка у справі про державну зраду. Офіс Генпрокурора уточнив, що арештували майно Порошенка, яке йому належить відповідно до даних у держреєстрах.

Після цього пресслужба «Європейської солідарності» розповсюдила заяву про арешт активів телеканалів «Прямий» та «5-ий», які раніше належали Порошенку.

У свою чергу ДБР це заперечило, як і будь-яке обмеження діяльності цих засобів масової інформації.

«Очікуваною реакцією стало розповсюдження неправдивої інформації про нібито накладення арешту на активи телеканалів «Прямий» та «5 канал», власником яких є медіахолдінг «Вільні медіа», що не відповідає дійсності, оскільки арешт на корпоративні права на вказані канали та їх активи не накладався», — сказали у ДБР.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

«5 канал» та «Прямий» об'єднались у новостворений медіахолдинг «Вільні медіа». Що про нього відомо?