США та Канаду накрив сніжний шторм. Без світла залишились понад 100 тис. людей (відео)
Getty Images

У деякі частини США та Канади зимовий шторм приніс сильний снігопад та ожеледь. Негода торкнулась 80 млн людей, у частині південно-східних штатів без світла залишилося понад 145 тис. людей і скасовано тисячі авіарейсів.

Про це повідомляє BBC.

У штатах Вірджинія, Джорджія, Флорида, Північній та Південній Кароліні оголосили надзвичайний стан. Людей просять за можливості не виїжджати на дороги.

У Північній Кароліні вже сталась смертельна ДТП із двома загиблими: машина через негоду зʼїхала з дороги і врізалася в дерева. Дорожні патрулі вже повідомили про сотні аварій.

Національна метеорологічна служба США повідомляє, що у деяких районах очікується понад 30 см снігу. Сніг та лід можуть призвести до «небезпечної подорожі, відключення електроенергії та пошкодження дерев».

Прогнозується, що в Торонто, найбільшому місті Канади, випаде 20 см снігу.

Через негоду із США скасовано понад три тисячі рейсів. Міжнародний аеропорт Шарлотти Дуглас у Північній Кароліні один із найбільш постраждалих: майже 90% рейсів скасовано.

Раніше Chas News повідомляв, що українські полярники відкопують зі снігу станцію «Академік Вернадський».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

У Пакистані сотні автомобілів опинилися в пастці через снігопад. Десятки людей загинули