Суд у Перу звинуватив у «створенні пандемії» Гейтса, Сороса та сім'ю Рокфеллерів
Лабораторія законодавчих ініціатив

Апеляційний суд провінцій Чінча і Піско в Перу звинуватив у створенні пандемії коронавірусу засновника Microsoft Білла Гейтса, інвестиційного банкіра Джорджа Сороса і членів сім’ї мільярдерів Рокфеллерів. Суд пише про них у постанові, копію якого опублікували перуанські видання Pasión por el Derecho і Perú 21.

Постанову ухвалили судді Тіто Гальєгос, Луїс Легія і Тоні Чангарай 21 грудня. Вона стосується апеляції на продовження арешту для обвинуваченого у зґвалтуванні. У тексті наводиться конспірологічна теорія про те, що пандемію створили «автори нового світового порядку» і «кримінальні еліти, що домінують над світом».

«Жоден зі світових урядів, жодна фізична або юридична особа, ані захист підсудного не можуть підтвердити, що ця пандемія має властивість «передбачуваності», крім як її творці з числа (авторів) нового світового порядку, таких як Білл Гейтс, Сорос, Рокфеллер і інші», — зазначають судді в документі.

OCMA — державне відомство, яке відповідає за контроль над судовою владою в Перу — розпочало розслідування проти суддів, які винесли постанову, повідомляє перуанське видання RPP Noticias.

Згідно зі статистикою ВООЗ, в Перу вже зафіксовано 1 032 275 випадків захворювання, 38 213 осіб померло.

Не дивно, що навіть судді піддаються теоріям змов. Після початку пандемії коронавірусу фанати таких теорій почали поширювати здогади про штучне походження інфекції. В її створенні звинувачували Білла Гейтса, ЦРУ, владу Китаю.

ВООЗ дотримується думки про те, що вірус передався людині від кажанів, а не був створений або змінений в лабораторії.

Також під час пандемії набула популярності конспірологічна теорія про те, що Білл Гейтс нібито хоче чіпувати людей під виглядом вакцинації від COVID-19, щоб контролювати чисельність населення планети. Гейтс заявив, що йому важко заперечувати таке, «тому що це так нерозумно або дивно».

Деякі зовсім фанатичні прихильники теорій носять ще й шапочки із фольги, аби захистити себе від уявних «опромінень», які нібито їх зомбують.

Сhas News писав про Гейтса та про інші чотири теорії змови, які не налазять на голову, але у них таки вірять.

Святий грішник. Чому Сорос — ідеальний ворог?