Світ не вірить у російський фейк про «брудну бомбу», це провальна ІПСО — розвідка

Заяви кремля про намір України нібито застосувати «брудну бомбу» — це не лише психологічна, а й геополітична операція, орієнтована на Захід з метою змусити українців прийняти факт окупації і вести переговори з агресором.

Про це в ефірі телемарафону повідомив Андрій Юсов, представник пресслужби ГУР МО.

«Весь світ не повірив у цей відвертий фейк, це абсолютно провальна ІПСО. 24 жовтня в москві відбулась закрита зустріч з представниками дипломатичних та інших представництв на росії, де спецслужби намагались лякати міжнародних представників страшною загрозою з боку України — «брудною бомбою». Звичайно, ніхто не повірив. Тому що зроблено це все так-сяк, жодних доказів не було. Крім того, весь світ бачить насправді, хто агресор і хто на кого напав, хто займається терором мирного населення», — зазначив Юсов.

Нагадаємо, нещодавно російські пропагандисти та сергій шойгу, міністр оборони рф, поширили інформацію, що Україна збирається підірвати на своїй території так звану «брудну бомбу» — ядерний боєприпас, а потім звинуватити в цьому рф.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Що таке «брудна бомба» та як західні країни відреагували на нові вигадки країни-агресорки