Тейлор Свіфт просять допомогти із явкою молоді на вибори в Європарламент

Віцепрезидент Європейської комісії Маргарітіс Схінас запропонував підвищити явку молодих виборців на цьогорічних виборах до Європарламенту за допомогою Тейлор Свіфт.

Про це пише Politico.

«Ніхто не може залучити молодь краще, ніж молоді люди. Саме молоді зможуть залучити молодь до участі більше, ніж члени Європейської комісії», — сказав Схінас на пресконференції. 

Він додав, що, можливо, хтось із команди співачки стежить за пресконференцією і передасть їй його слова. Минулих виборів явка була історично низькою.

Свіфт вже має досвід впливу своїх шанувальників. У вересні минулого року співачка просила своїх американських слухачів зареєструватися на платформі Vote.org. За кілька годин на ній зареєструвалися понад 35 тис. користувачів.

Також у 2023 році американський журнал Time назвав Тейлор Свіфт «Людиною року». Вона обійшла у рейтингу російського диктатора путіна та лідерв Китаю Сі Цзіньпіна.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Перші президентські вибори 1991 року: як би українці проголосували зараз