Теща Порошенка померла від COVID-19
УНІАН

П’ятий президент України та лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко розповів, що його теща померла від коронавірусу.

Про це він написав у Telegram.

«Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні — тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять... Дорогі наші батьки, молимо Бога за ваш спокій у Царстві Небесному, а нам хай дасть сил подолати невимовний біль розставання», — зазначив він.

Передісторія

16 червня помер батько Петра Порошенка Олексій.

6 листопада в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» Петро Порошенко заявив, що його теща Людмила Переведенцева, вмирає від COVID-19.

Chas News повідомляв, що Порошенко отримав позитивний результат тесту на коронавірус 29 вересня. Спочатку він перебував на на самоізоляції. А 3 жовтня політика госпіталізували з двостороннім запаленням легень. Також на COVІD-19 захворіла й донька Порошенка.

Померла дружина Олександра Квіташвілі, колишнього міністра охорони здоров'я. Одна з версій причин трагедії — помилка лікарів