ТКГ розгляне план Кравчука щодо Донбасу наступного тижня – Єрмак
УНІАН

13 листопада «План спільних кроків» щодо Донбасу розглянуть на засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) щодо Донбасу. Радники обговорять питання припинення конфлікту й демілітаризації окремих районів Донецької та Луганської областей у нормандському форматі.

Про це повідомляє пресслужба президента.

«Якщо ми говоримо про Тристоронню контактну групу, останні події цього тижня – Україна представила свій план дій, який надісланий пані Грау у ТКГ. Тобто цей план дій передбачає всі необхідні умови щодо припинення війни на Донбасі. Тому я сподіваюся, що він почне розглядатися вже наступного тижня», — каже очільник Офісу президента України Андрій Єрмак.

За його словами, учасники відеоконференції обговорять «повернення наших людей, які сьогодні незаконно утримуються на непідконтрольній території».

Довідка

Україна підготувала для ТКГ «План спільних кроків» із пропозицією повного припинення конфлікту й демілітаризації окремих районів Донецької та Луганської областей на початку 2021 року.

Українська сторона ухвалила цей план, щоб створити умови для проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року.

Chas News повідомляв, що на Зеленського подали до суду. Позивач вимагає скасувати результати «всенародного опитування» президента.

Раніше ми писали, що Світовий банк надасть $100 млн на економіку підконтрольного Донбасу.

«Граблі Фокіна». Депутати обурені, що Кравчук ні з ким не обговорив свій план по Донбасу