Трамп оголосив, що знову візьме участь у виборах президента

Експрезидент США Дональд Трамп оголосив, що буде балотуватися на посаду голови держави від Республіканської партії на виборах 2024 року. Про це повідомляє CNN.

Про ці наміри Трамп оголосив під час виступу перед прибічниками біля свого маєтку Мар-а-Лаго у Флориді.

«Для того, щоб знову зробити Америку великою і славетною, я сьогодні ввечері оголошую свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів», — сказав Трамп.

Під час виступу тривалістю близько години він розповідав про здобутки свого президентства та критикував адміністрацію Джо Байдена. Зокрема, Трамп заявив, що останні два роки «стали для американців часом болю, труднощів, тривоги та відчаю».

Незадовго до своєї промови Трамп офіційно подав документи до Федеральної виборчої комісії, що дозволить розпочати офіційний збір коштів на передвиборчу кампанію.

Нагадаємо, 8 листопада у США пройшли проміжні вибори. За їх результатами, республіканці імовірно отримають більшість місць у Палаті Представників. Водночас демократам вдалося зберегти контроль над Сенатом.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У США на виборах до Палати представників перемогли два мертвих кандидати