«Це жах, дерева усі позносило»: одна з ворожих ракет упала на території росії

Щонайменше одна з російських ракет, випущених зранку 16 грудня по Україні, впала на території росії.

За даними місцевого видання V1.RU «непізнаний літаючий об'єкт» впав біля села Дубове Єланського району Волгоградської області близько 8:00 (за київським часом). При цьому зазначається, що візуально його уламки нагадують крилату ракету Х-101/Х-102.

Відзначимо, що під час сьогоднішньої атаки російські стратегічні ракетоності Ту-95 запустили саме ракети Х-101 з Саратовської області у районі авіабази «Енгельс». Місце пуску знаходилося приблизно на 200 км східніше від села Дубове, де впали уламки.

Місцеві жителі побачили проліт як мінімум трьох ракет у неб та почули «дуже страшні звуки». Уламки частково впали на господарські споруди, а частково — у полі та лісосмузі.

Уламки ракети Х-101

«Це жах, тут усі дерева знесло. Тут якісь труби та плати валяються. Ще якісь частина. Вона, імовірно, зверху почала падати, але дерева там не заділа», — розповіли очевидці.

уламки крилатої ракети Х-101

Керівництво району та області, а також військові відмовилися коментувати інцидент. Лише голова сільради сказав, що ніхто не постраждав, а місце падіння зараз оточено.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Сили ППО збили 60 з 76 російських ракет — Залужний