У 2023-2024 роках Apple, ймовірно, представить iPhone з гнучким екраном

У 2022 році Apple готується представити оновлені iPhone без «чубчика».

Про це пише Bloomberg в розсилці Power On.

Ймовірно, датчик Face ID вмонтують прямо в екран iPhone, а не в «чубчик», як це було раніше.

У виданні вважають, що компанія також розробляє смартфон з гнучким екраном, його реліз очікується приблизно у 2023-2024 роках.

Мінг-Чі Куо, аналітик Tianfeng International, раніше заявляв, що у 2023 році Apple випустить розкладний iPhone з 8-дюймовим складним OLED-екраном. За його оцінками, компанія випустить від 15 до 20 млн одиниць таких моделей.

А поки Apple тільки планує розробляти такі гаджети, Chas News показує, які компанії вже встигли випустити смартфони з гнучким екраном.

Модель Samsung Galaxy Fold розроблена у 2019 році чи не найперша зі складним екраном

А це вже перший у світі водонепроникний складаний смартфон від компанії Samsung. Модель Z Flip3. Його випустили у 2021 році.

А це ще один гаджет від Samsung. Модель Galaxy Z Fold3 — смартфон-розкладачка з гнучким екраном. Він також випущений у 2021 році.

А це Huawei Mate Xs — смартфон/планшет з гнучким екраном. Рік випуску — 2020.

А ця модель, найбільш олдскульна з усіх. У 2019 році Motorola представила смартфон-розкладачку Razr з гнучким екраном. Він став по по суті модернізованою версією популярної моделі Razr V3 випущеної у 2004 році.

Раніше Chas News повідомляв, що у вівторок, 21 вересня Apple випустила оновлення операційних систем iOS 15 для iPhone, iPad і Apple Watch.

В останній презентації Apple користувачі впізнали локації Києва