У Києві мати з 14-річном сином підпалила дві автівки військових — поліція (фото)

Поліцейські затримали 48-річну жінку та її 14-річного сина, яка підпалили дві автівки війкових у Києві.

Палії родом із Чернігівщини. Під час пошуку додаткового прибутку в одному з Telegram-каналів на них вийшли російські спецслужби. Гроші їм пообіцяли надіслати за відеопідтвердження підпалу.

Мати й син приїхали до Києва та оселили у хостелі. Вдень вони шукали потрібні автівки, а у ночі підпалювали. Усього внаслідок їхніх дій протягом кількох діб у Шевченківському районі столиці були пошкоджені дві машини військових — Mercedes-Benz та Mitsubishi Pajero.

Однак далі їх оперативно затримали. Обом повідомили про підозру в умисному знищенні майна, вчиненому шляхом підпалу ( ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України). Їм загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Мати зараз перебуває під вартою, а її син — у Центрі соціальної підтримки та реабілітації дітей на час. Невдовзі їм мають обрати запобіжні заходи.

Нагадаємо, групу паліїв віком від 17 до 21 року також затримали у Дніпрі. Вони встигли підпалити один мікроавтобус військових — за це російський куратор пообіцяв їм $3 тис.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ затримала інформаторку рф, яка шпигувала за підрозділами ЗСУ на Дніпропетровщині та Запоріжжі (фото)