У Києві вночі водій збив насмерть військового на блокпосту (фото)

Вночі 22 жовтня у Києві водій автомобіля «Хонда» збив насмерть військовослужбовця на блокпосту. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

ДТП сталася близько 00:30 на блокпосту при вʼїзді до столиці.

За попередніми даними, водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних. В умовах туману він побачив попереду вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування.

Однак у подальшому не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту. Від отриманих травм потерпілий помер на місці

дтп військовий київ блокпост.

Водія, 1978 року народження, затримали на місці. Прилад Драгер показав, він перебував у тверезому стані. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, що це вже третій подібний випадок за останні місяці. 26 травня суддя райсуду Київської області Олексій Тандир у стані алкогольного сп'яніння збив насмерть нацгвардійця на блокпосту.

Близько опівночі 25 липня у Києві водій на блокпосту знову збив двох військових. Один з них загинув, інший — госпіталізований у важкому стані.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ВРП тимчасово відсторонила суддю Тандира, який збив нацгвардійця на блокпості