У мережі з’явилися світлини нібито з донецького концтабору бойовиків «Ізоляція» (фото)
Facebook Станіслава Асєєва

У мережу потрапили фотографії нібито концтабору бойовиків у Донецьку «Ізоляція». Він знаходиться на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів.

Про це повідомив журналіст Станіслав Асєєв у Facebook. Раніше медійник провів в «Ізоляції» більше двох років.

«Загальне фото території «Ізоляції», камери ув'язнених (перший поверх із ґратами) і прогулянковий дворик, обнесений «колючкою», куди нас виводили вранці на 5-7 хвилин… фото ці розміщені у відкритому доступі на телеграм-каналі, на якому обіцяють і далі зливати «Ізоляцію», включаючи дані з «журналу обліку відвідування затриманих ССО МГБ ДНР», — написав колишній в’язень Кремля.

 

Сейчас вы видите уникальные кадры: общее фото территории "Изоляции", камеры заключённых (первый этаж с решётками) и...

Posted by Станислав Асеев on Tuesday, January 26, 2021

У дописі Асєєв дав посилання на Telegram-канал «Донецький Тракторист». Його створили 12 грудня. Перші пости ж з'явилися там у ніч на 27 січня. Журналіст думає, що хтось «з адміністрації» вирішив «заробити собі індульгенцію» перед міжнародним розшуком і українським судом.

«Закликаю правоохоронні органи України використовувати дані документи для встановлення всіх осіб, які утримувалися у в'язниці «Ізоляція», і причетних до їхнього незаконного затримання», — йдеться в одному з повідомлень каналу.  

Напередодні Денісова повідомила, що проросійські бойовики передадуть з ОРДЛО Україні дев’ятьох полонених. 

Росія надала контроль над підприємствами ОРДЛО Медведчуку — активісти