У Навального не виправлятимуть карту із «російським» Кримом
Getty Images

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що штаб російського опозиціонера Олексія Навального відмовився виправляти карту на сайті «Свободу Навальному». Там Крим позначений як частина Росії.

Про це Чубаров розповів у Facebook.

«За моєю ініціативою годину тому (о 18.45) в мене відбулася розмова з Леонідом Волковим,  в ході якого я пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно-визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ», — зазначив він.  

 

Команда Олексія Навального запустила сайт "Свободу Навальному" - https://free.navalny.com/ - на якому розмістила...

Posted by Рефат Чубаров on Wednesday, March 24, 2021

Соратник опозиціонера Леонід Волков пояснив Чубарову неможливість позначити Крим українським, що визнається міжнародною спільнотою. Голова Меджслісу запропонував Волкову публічно озвучити аргументи.

«Не хочу нікому читати ніяких нотацій, обмежуся лише очевидним хочете справедливості у себе вдома, припиніть мародерствувати в чужій хаті», підсумував Чубаров.

У жовтні 2014 року Навальний порадив українцям не обманювати себе щодо повернення. Тоді він спитав: «Крим це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?»

Chas News повідомляв, що Зеленський затвердив Стратегію деокупації Криму. 

РНБО зняла санкції з «міністра ДНР» і кримської «Масандри»