У поїздах «Інтерсіті+» подаватимуть бізнес-ланчі з 2021 року
«Укрзалізниця»

У швидкісних поїздах «Інтерсіті+» подаватимуть бізнес-ланчі з 2021 року. Пасажири зможуть обрати м'ясний або вегетаріанський варіанти обіду. Замовлення ланч-боксів вже запровадила «Укрзалізниця».

Про це передає пресслужба компанії.

Замовити ланч можна під час купівлі квитків онлайн або в касі. Обидва варіанти обіду коштують 140 грн.

Меню:

  • у м'ясному — кус-кус з куркумою, смажений перець, спаржева квасоля, броколі, м'ясні кульки з льоном, хумус, сливовий пиріг і крекер;
  • у вегетаріанському — макарони, соус песто, смажений перець, цукіні, печериці, шпинат, сушені мариновані томати, пшоняні крокети з грибами і вегетаріанські солодощі.

Страви готуватимуть завчасно і потім розігріватимуть в поїзді.

УЗ розглядає декілька варіантів організації послуг харчування у поїздах далекого сполучення, зазначив директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«Перший — те, як відбувається зараз в плацкартних і купейних вагонах — комісійний продаж дуже вузького асортименту: чаю і снеків. Другий — продаж більш широкого асортименту продуктів, які розігріваються в поїзді, — так, як це відбувається зараз в поїздах «Інтерсіті». Третій — партнерство з сервісами доставки харчування, чиї кур'єри можуть привозити замовлення на станції, через які проходять поїзди», — наголосив він.

Наразі «УЗ» опитує пасажирів, який саме сервіс для них буде зручнішим. Уже в 2020 році компанія запустить пілотний проєкт. 

«В першому півріччі 2021 року оголосимо конкурси та проведемо кілька пілотних проєктів, щоб протестувати різні моделі. Ті з них, які виявляться більш успішними, будемо масштабувати на всю залізницю», — додав Перцовський.

Chas News повідомляв, що «Укрзалізниця» повернула у потяги продаж гарячих напоїв.

Напередодні «Укрзалізниця» знизила вартість квитків на всі поїзди «Інтерсіті».

Раніше в ЄС заявили про критичний фінансовий стан «Укрзалізниці».

Пофарбувати і... «Укрзалізниця» змінює колір пасажирських вагонів