«Укрзалізниця» знизила вартість квитків на всі поїзди Інтерсіті
УНІАН

З першого листопада квитки на потяги Інтерсіті і Інтерсіті+ подешевшають на 15%. Якщо українці купуватимуть квитки завчасно, то зможуть зекономити від 20 до 25% вартості квитка.

Про це керівник філії «Пасажирська компанія» УЗ Олександр Перцовський розповів у Facebook.

«З 1 листопада подорожувати безпечніше і тримати дистанцію стає дешевше. Наприклад, якщо подорожувати серед тижня і брати квиток за місяць, то дістатися до Харкова в комфорті першого класу можна за 474 гривень, а до Львова — за 535 гривень. В розпал епідемії – це крок назустріч безпеці подорожуючих», — написав держслужбовець.

 

З 01.11 подорожувати безпечніше та тримати дистанцію стає дешевшим: стартує акція та знижуємо тарифи на 1й клас потягів...

Posted by Oleksandr Pertsovskyi on Thursday, October 29, 2020

Перцовський каже, деякі вагони перших класів курсують практично порожніми. Тому «Укрзалізниця» і зважилася на таку акцію.

Довідка

У серпні 2020 року УЗ розпочала програму лояльності для подорожуючих на Інтерсіті+. «Укрзалізниця» знизила вартість квитків першого класу потягів Інтерсіті+ для тих, хто завчасно планує поїздки.

Українці зекономлять до 40%, якщо купуватимуть квитки за 90-30 днів до дати відправлення поїзда. На 10% вартості подешевшають квитки, якщо їх купувати за 24-15 днів.

Chas News повідомляв, що «Укрзалізниця» виступила проти обмежень на пасажирські перевезення під час карантину.

Раніше ми писали, що «Укрзалізниця» може залишитись без плацкартних вагонів. 

«Укрзалізниця» вже не планує співпрацювати з німцями