У Польщі фітнес-клуб «став» церквою, щоб його не закрили на карантин
Pixabay

У Кракові керівництво фітнес-клубу Atlantic Sports Fitness перейменувало свій спортивний центр в «Церкву здорового тіла». Власники клубу зробили це, щоб уникнути карантинних обмежень.

Про це повідомляє «Хмарочос».

У такий спосіб фітнес-клуб хоче продовжити роботу під час карантину, тому що зараз через ріст інфікованих COVID-19 в Польщі посилюють норми безпеки.

Видання пише, що у країні фіксують майже десять тисяч нових випадків на день. Краків знаходиться в червоній зоні. У цій карантинній зоні заборонена робота басейнів і спортзалів, але дозволені церковні збори з дотриманням дистанції.

 

Kochani Klienci, wiemy, że czekaliście na naszą decyzję... My czekaliśmy na Rozporządzenie i mieliśmy cichą nadzieję, że...

Posted by Atlantic Sports Fitness Siłownia Squash Klub on Friday, October 16, 2020

Менеджер Марта Ямроз назвала заняття спортом «зборами релігійної громади членів Церкви здорового тіла», а тренерів — «радою старійшин». За окрему плату можна «протестувати спортивні тренажери» з магазину клубу. Щоб відвідати таке зібрання, необхідно попередньо повідомити «духовних наставників».

«Ми боремось не лише за здоров’я! Зараз ми боремось за виживання! За наші робочі місця!», — розповідають у фітнес-клубі.

Раніше ми писали, що Ірландія першою в ЄС повторно впроваджує жорсткий карантин. 

Фешенебельні готелі, вино за казенний рахунок і захмарні штрафи для порушників