У Польщі скликали Комітет із нацбезпеки, можливо, через російські ракети
Jarosław Wolski

У вівторок, 15 листопада, Матеуш Моравецький, прем’єр-міністр Польщі, терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони.

Про це повідомив Пьотр Мюллер, речник польського уряду, передає Polsat News.

Повідомлення про засідання з’явилося незадовго перед 18.00 за місцевим часом.

Причини скликання зустрічі не повідомляються.

Як відомо, у другій половині дня у вівторок росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею.

Кореспондент Radio Zet неофіційно повідомив, що у польському селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети і влучили у зерносушарки. Є інформація про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури і війська.

В той же час Radio Lublin повідомляє іншу версію. Інцидент у Пшеводові стався близько 15.40 на перевантажувальній вазі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в'їхав на ваги, раптово вибухнув. Радіо теж повідомляє про загибель двох людей.

Також про перетин польського кордону російськими ракетами та загибель двох людей пише журналіст Associated Press з посиланням на представника американської розвідки

Журналіст Associated Press з посиланням на представника американської розвідки написав у своєму Twitter, що російські ракети справді перетнули кордон Польщі і вбили двох людей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Через масований обстріл України електропостачання частково зникло у Молдові