У рф хочуть створити округ із окупованих територій на чолі з Рогозіним — ЗМІ

У росії хочуть створити з окупованих українських територій «Кримський округ» на чолі з ексглавою «Роскосмосу» Рогозіним.

Про це пише російське видання «Ведомости» з посиланням на джерела в раді федерації рф та в «уряді Криму».

За даними видання після оголошення «результатів референдуму» з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської областей, а також Криму хочуть створити новий федеральний округ — «Кримський».

Рішення щодо призначення главою «повпредства» Рогозіна ухвалять найближчим часом. За словами одного з джерел через «непросту ситуацію», яка склалася в регіонах на тлі «референдумів» для управління українськими областями потрібен «політичний важкоатлет».

«Там великий фронт робіт, тож це цілком можливо. З огляду на те, що його досі не призначили на федеральну посаду, є ймовірність, що йому знайдуть роботу там», — зазначило джерело.

Співрозмовник видання у «Роскосмосі», де повідомив, що екскерівник держкорпорації хотів би цього призначення.

За даними британської розвідки, путін може оголосити про анексію українських областей 30 вересня, аби «легально» вдатися до ядерного шантажу

Chas News вирішив розібратися, скільки підземних бункерів має російський диктатор, де б він міг сховатися у разі ядерної війни.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Казахстан не буде визнавати результати псевдореферендумів в Україні