У росії «найближчим часом» пройдуть навчання щодо застосування ядерної зброї

За дорученням російського диктатора володимира путіна у росії «найближчим часом» пройдуть навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї.

Про це повідомили в Міноборони рф.

«З метою підвищення готовності нестратегічних ядерних сил до виконання бойових завдань, Генеральним штабом розпочато підготовку до проведення найближчим часом навчання з ракетними з'єднаннями Південного військового округу із залученням авіації, а також сил Військово-морського флоту», — йдеться в повідомленні.

Під час навчання здійснюватиметься комплекс заходів з практичного відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї.

У відомстві додають, що навчання пройдуть «у відповідь на провокаційні заяви і погрози окремих західних офіційних осіб на адресу росії».

Раніше CNN писало, що США «ретельно готувалися» до ядерного удару рф по Україні наприкінці 2022 року. Побоювання ґрунтувалися на «певній інформації», яку мали американські посадовці

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

США закликають росію і Китай не давати ШІ контроль над ядерною зброєю