У росії вигадали вкид про смерть путіна, щоби потім ефектно його воскресити — Данілов
Volodymyr Tarasov / Ukrinform

Вкид про нібито смерть путіна є частиною передвиборчої кампанії. Таку думку в ефірі телемарафона висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Він нагадав, що у березні 2024 року у росії відбудуться президентські вибори, на яких путін знову переможе. Водночас російські політтехнологи працюють над його ефектним образом, зокрема хочуть порівняти його із Христосом.

«Зараз за технологіями, які вони розробляють у такий спосіб – звертають увагу на нього, як, знаєте, «Христос Воскрес», так для них (росіян, — ред.) і  путін утін має воскреснути і повинен розпочинати тур по всій росії, щоб із підтримкою населення намалювати собі 75% підтримки народу. Це все технології, які є зрозумілими», — сказав Данілов.

«Це природний процес. І з урахуванням ситуації, я більш ніж упевнений, що вже невдовзі цей процес відбуватиметься», — заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, 27 жовтня у мережі поширилися чутки про смерть путіна. Джерелом цього вкиду виступив російський анонімний Telegram-канал «Генерал СВР», який вже давно поширює конспірологічні теорії про поганий стан путіна і його двійників. 27 жовтня канал написав, що путін врешті помер, його тіло помістили у морозильну камеру, а місце у Кремлі зайняв двійник.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити

Битва екстрасенсів: коли все-таки помре путін