Україна — «Рієка»: де та коли дивитися трансляцію товариського матчу збірної
УАФ

У середу, 18 травня, збірна України з футболу зіграє товариський матч з хорватською «Рієкою» на її полі.

Напередодні українці перемогли італійський «Емполі» 3:1, а ще раніше — 11 травня — виграли у «Боруссії» (Менхенгладбах) 2:1. Через ці спарринги національна команда за кордоном в умовах війни в Україні готується до матчу плей-офф за право поїхати на чемпіонат світу 2022 року.

Перенесений матч плей-офф Україна зіграє 1 червня у гостях проти Шотландії. В разі перемоги українці гратимуть вирішальний поєдинок за вихід на ЧС-2022 з Вельсом (також в гостях).

Де та коли дивитися матч Україна — «Рієка»

Гра з хорватами почнеться о 19:00 за Києвом. Її наживо транслюватимуть:

  • канал «Індиго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна»),
  • канал «Футбол 1»,
  • YouTube-канал каналів «Футбол»,
  • YouTube-канал УАФ.

Заявка збірної України на матч із «Рієкою»

В матчі проти хорватів можуть зіграти:

1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота, 4. Тарас Качараба, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Артем Довбик, 8. Олександр Піхальонок, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Юхим Конопля, 17. Михайло Мудрик, 18. Данило Сікан, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

В заявці відсутній захисник Денис Попов, який отримав травму у грі проти «Емполі». Також до табору збірної ще не приїхали провідні легіонери — Андрій Ярмоленко, Віталій Миколенко, Олександр Зінченко, які ще дограють сезон в англійських клубах.

Іспанський футбольний клуб зацікавлений у контракті з Андрієм Ярмоленком — ЗМІ