З 23 червня Україна відкриє усі пункти пропуску на кордоні з Польщею

Міжнародні пункти пропуску «Устилуг», «Смільниця» та «Угринів, які були закриті на час карантину, відновлюють роботу з 23 червня.

Таким чином, буде відновлено роботу всіх пунктів пропуску на україно-польському кордоні.

Про це повідомив на брифінгу Юрій Лисюк, начальник управління організації прикордонного контролю Адміністрації Держприкордонслужби України.

«Зараз приймається рішення польським урядом і нас буде офіційно поінформовано про те, що з 23 червня з нуля годин будуть відкриті пункти пропуску, які наразі не працюють. Це «Смільниця», «Угринів», «Устилуг»», — сказав Лисюк.

Він також зазначив, що у зв'язку з відкриттям нового пункту пропуску на кордоні з Польщею пасажиропотік і черги зменшаться.

І додав, що у разі необхідності виїхати до Євросоюзу, краще це робити з понеділка по середу, оскільки немає черг на кордонах.

Станом на сьогодні на кордоні з Польщею працюють пункти пропуску «Грушів», «Ягодин», «Шегині», «Краковець», «Рава-Руська».

Раніше Chas News писав, що громадян України, які їдуть до Польщі на роботу, вакцинуватимуть проти коронавірусу на кордоні препаратом Johnson & Johnson. Він вимагає лише одного щеплення.

На кордоні України та Румунії з'явилися два острови. Їх виявили під час космічної зйомки