Український гурт Go_A представив кліп на оновлену пісню для Євробачення-2021 (відео)

Цьогоріч саме український гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні у Роттердамі. 9 березня музичний колектив випустив оновлену версію конкурсної пісні SHUM та кліп на неї.

Про це стало відомо на YouTube-каналі Eurovision Song Contest.

«Ми повністю змінили текст. Він, звісно ж, оснований на українському фольклорі, адже це матеріал, з яким ми працюємо з 2012 року і не збираємося нічого змінювати. Але за правилами Євробачення (яке не дозволяє співати народних пісень — Прим. ред.) ми змінили текст, щоб не ризикувати, і він зараз повністю авторський. Але за основу взяті веснянки, які звучали на території України в різних регіонах», — сказала солістка гурту Катерина Павленко в ефірі «UA: Перший».

Перша версія пісні «Шум» та її відео набрали понад 2,6 млн переглядів на YouTube та викликали жваву реакцію. Гурт очікує на такий же успіх і нової версії. За її словами, в рекламу кліпу гурт не вкладав жодних коштів. 

«Ми нічого не вкладали в розкрутку нашого кліпу. 2,6 мільйона, але ми не вклали жодної копійки в рекламу і взагалі ніяким чином не рекламували це відео. Все відбулося природним шляхом», — зазначила співачка.

Chas News повідомляв, що російські «зірки» заспівали пропагандиську пісню на підтримку Лукашенка.

Стало відомо, з якою піснею Go_A підкорюватиме Євробачення (відео)