Російські «зірки» заспівали пропагандиську пісню на підтримку Лукашенко

Вчора, 17 вересня, на платформі YouTube з’явився кліп на пісню «Любимую не отдают», що фактично цитує виступу Олександра Лукашенко з «посланням» до народу та парламенту перед виборами. У ролику знялись більше 20 артистів. Серед яких помітний десант селебріті з Росії — Філіп Кіркоров, Микола Басков, Діана Гурцкая. Станом на зараз у відео 120 тис. переглядів. Коментарі, як і можливість поглянути на співвідношення лайків та дизлайків, завбачливо відімкнули.

Головний заклик пісні — життя у мирі та злагоді.

Втім, користувачі мережі почали жартувати з пропагандиської пісні та помітили, що одразу після рядка «посмотри на меня» свою партію виконує сліпа співачка Діана Гурцкая.

Вона не вперше потрапляє у казусні ситуації. Кілька років тому Гурцкая заспівала на підтримку одного з кандидатів пісню «Я не вижу других кандидатов».

 

Нагадаємо, Верховна Рада висловила стурбованість щодо ситуації в Білорусі після президентських виборів. На 38-й день протестів у сусідній країні наші народні депутати нарешті прийняли відповідну постанову. Український парламент засуджує дії влади Білорусі та закликає її налагодити цивілізований і демократичний діалог із суспільством із метою вирішення кризової ситуації, що склалася в країні

Також Chas News писав про те, що чекає на Олександра Лукашенко, якого звинуватили у фальсифікації президентських виборів.