Українця, який жорстоко вбив павича, можуть засудити до ув'язнення (відео 18+)
Facebook / URSA

Поліція Чернівецької області розслідує вбивство мешканцем Чернівецької області павича.

Про інцидент правоохоронці дізналися завдяки широкому розголосу в соцмережах. В інтернет потрапило відео, на якому хлопець б'є павичем об землю та завдає йому смертельних травм.

 

‼️Обережно, відео містить сцени жорстокості‼️ Дуже важкий день. Ми не знаємо як коментувати таку жорстокість до беззахисних тварин, але.. дивіться відео з обережністю. Чергова жахлива історія, тепер ж на заході країни, орієнтовно - Чернівці. Молодик, швидше за все у нетверезому стані, душить павича і декілька разів б‘є його об землю. Результат незрозумілий, але 99% що птах такого поводження не пережив. Нашу організацію жахає жорстоке поводження з беззахисними тваринами. Ми обіцяємо, що зробимо все що в наших силах, аби кожен випадок був розслідуваний, а винні покарані. Поліція Чернівецької області Готові сприяти юридичною допомогою у цій справі.

Posted by URSA on Sunday, June 19, 2022

Поліцейські повідомляють, що опитали учасників події та з'ясували, що юнаком на відео був 18-річний житель села Карапчів. Він заздалегідь купив птаха та під час відпочинку з друзями завдав йому сильних травм, павич загинув.

За жорстоке поводження з тваринами юнаку загрожує до восьми років позбавлення волі. Громадська організація URSA, яка опікується захистом прав тварин в Україні, заявила, що готує аналогічну заяву про жорстоке поводження, щоб домогтися справедливого вироку.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Донеччині з-під завалів врятували цуценя (відео)