Усик повернувся в Київ і однозначно висловився на тему «чий Крим» (відео)

Український боксер Олександр Усик повернувся в Україну після перемоги над Ентоні Джошуа і під час спілкування з пресою ще раз відповів на питання, чий Крим.

Цього разу більш однозначно, ніж раніше.

«Багато ми вже про це спілкуємось. Знаєте, що мені не подобається в житті? Коли хочуть їсти за мій рахунок, але я не пригощаю, а в мене вимагають, щоб я заплатив», — почав відповідь Усик.

Олександр Усик — уродженець Симферополя. Після анексії Криму його часто питали позицію щодо півострова, закидали зв’язки з РПЦ та російськими боксерами. Усик відповідав досить розмито.

Чуб і гопак vs російська лазня і РПЦ: за що не люблять Усика

Він натякнув, що журналісти ставили йому провокаційне питання, щоб підняти свої рейтинги. А дружина спортсмена, яка кілька років жила в Криму вже після анексії, розповіла, що їхній сім’ї погрожували.

«Я був у Криму і за два дні до «референдуму» принципово виїхав звідти, але ніхто не прийшов допомагати Криму і кримчанам. Люди, які намагались, вони приїжджали, ще хтось, але ніхто цього не зробив з тогочасної влади, а мене почали питати за Крим і на цьому робити якісь рейтинги... Крим  це тимчасово окупована територія, але вона обов'язково повернеться до України. Він наш був, є і буде», сказав Усик.